Malene Landgreen, Klara Kristalova og Mikkel Carl i Kunstforeningen GL STRAND

MALENE LANDGREEN: ONE FOR ALL AND ALL FOR ONE (A SIMPLE IDEA BECOMES A LOT) (DETALJE), COLLAGE AF INDFARVET GAZE (2016)

Malene Landgreen ­– Artistic Reality. 25. marts – 28. maj 2017

I foråret 2017 udstiller den danske kunstner Malene Landgreen i Kunstforeningen GL STRAND. På første og anden sal vil Landgreen bruge maleriet til at indtage rummene og til at skabe nye oplevelser af dem ­– hvert rum i GL STRAND får sin egen identitet og udformning. Men Landgreen præsenterer også maleri på lærred og maleriske kompositioner i andre materialer på udstillingen frem for alt både eksisterende og helt nye værker i tekstil.

Malene Landgreen har gennem mere end 25 år arbejdet med et særligt rum for kunsten og det maleriske udtryk, og Artistic Reality viser hendes arbejdes enorme spændvidde og omfang.

 

KLARA KRISTALOVA: NARCISSUS MED ANDRE AMBITIONER, GLASERET PORCELÆN, 44X25X26CM (2016). FOTO: INKA LINDERGÅRD

Klara Kristalova. 25. marts – 28. maj 2017

I foråret 2017 præsenterer Kunstforeningen GL STRAND den første danske soloudstilling med den svenske kunstner Klara Kristalova, hvis karakteristiske figurer udført i bemalet keramik hidtil kun har været vist i begrænset omfang i Danmark. I GL STRAND præsenterer Kristalova en række helt nye værker i en omfattende installation i ovenlysgalleriet på tredje sal. I skulpturer og scenarier viser Kristalova en fantastisk, forunderlig og drømmende verden fuld af groteske, melankolske og humoristiske fortællinger.

 

Mikkel Carl Bad Moon Rising. 25. marts 2017 – 11. marts 2018

Fra slutningen af marts får Montanasalen igen en ny udformning, når billedkunstner Mikkel Carl indtager møderummet med sin installation Bad Moon Rising. Montanasalen i Kunstforeningen GL STRAND er et særligt rum, hvor en kunstner eller designer en gang om året inviteres til at skabe en installation, der går i clinch med den klassiske mødesituation og møderummets indretning.

Mikkel Carls kunstpraksis tager ofte afsæt i konkrete omgivelser, og med Bad Moon Rising udstiller Mikkel Carl Montanasalens specifikke rumlighed og funktion gennem en kæmpe skulptur udformet som en meteorit – på en gang vægtløs og uendelig tung og på en gang både mystisk og velkendt – som svæver henover Montanasalens mødebord.

 

 

Tjek www.glstrand.dk for mere information

Skriv et svar