Instruktørassistent til Race to Zero

Har du lyst til at deltage i en kunstnerisk undersøgelse af de finansielle markeder og algoritmiske livsformer? Kunne du tænke dig at være med til at skabe et koreografisk værk, som sætter den menneskelige krop i scene overfor algoritmernes lyshastigheder og den finansielle sektors magtfulde bastioner?

Så er du måske vores kommende instruktørassistent på forestillingen ’Race to Zero’, som er en samproduktion mellem Teater Yel Kayé og S/H.

Forestillingen tager udgangspunkt i den såkaldte high frequency trading, hvor man bruger algoritmer og computerkraft til at handle i de finansielle markeder med noget nær lysets hastighed. ’Race to Zero’ går tæt på algoritmerne som en ny, menneskeskabt natur og forsøger at tegne et portræt af den økonomiske virkelighed anno 2016.

Forestillingen har premiere i slutningen af januar 2017 på S/H’s midlertidige scene i Pakhus 11 på Østerbro.

Det kunstneriske hold består af koreograf og performer Marie-Louise Stentebjerg (two-women-machine-show), performer Jon Bonnici, komponist Kenn Mouritzen, dramatiker Kristian Byskov og instruktør Kristian Husted, med kyndig assistance fra blandt andre Tanja Hylling Diers (dramaturg), Sean McIntyre (tidl. algo-trader), Johan Bichel Lindegaard (softwaredesigner) og Carsten Burke Kristensen (scenograf).

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at deltage i prøverne, tage prøvenoter, holde styr på aftaler, lave lette researchopgaver, og – hvis tiden tillader det – være tovholder på en mindre publikation i forbindelse med forestillingen med bidrag fra forskere, high frequency tradere og algoritmeskabere.

Prøveperiode: 5. – 23. december 2016, hverdage 9 – 16 (arbejdssted: Dansehallerne) og 2. – 21. januar 2017, hverdage 9 – 16, samt aftenprøver i ugerne op til premieren den 21. januar 2017 (arbejdssted: Pakhus 11).

Praktikken er ulønnet, men vi lover fuld kapitalisering på den kunstneriske konto.

Send et par ord om dig selv til instruktør Kristian Husted, som også gerne besvarer dine spørgsmål på: kristian.husted@nullgmail.com

Du kan læse mere om forestillingen på S/H’s hjemmeside: http://www.sort-hvid.dk/projekt/race-to-zero/

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar