UDSTILLINGSASSISTENT TIL ARKEN MUSEUM FOR MODERNE KUNST

ARKEN Museum for Moderne Kunst søger en udstillingsassistent.

Arbejdet fordrer bred indsigt i samtidskunst og moderne kunst. Der lægges særlig vægt på fleksibilitet i forhold til arbejdstid. Vi søger en studerende fra kunsthistorie, visuel kultur eller moderne kultur, gerne på bachelorniveau eller starten af kandidatuddannelsen, da assistenten skal forberede udstillinger, der åbner i 2017 og frem. Som udstillingsassistent skal du være parat til at holde enkelte foredrag.

Ansættelsen strækker sig over et år med mulighed for forlængelse. Løn i henhold til ARKENs administrationsgrundlag. Straffeattest skal forevises ved ansættelse. Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist: Mandag den 10. oktober 2016 kl. 10.00

Samtaler forventes afholdt fredag den 14. oktober.

Send ansøgning og CV til assistent@nullarken.dk og mærk e-mail: UDSTILLINGSASSISTENT.

Du kan få mere at vide om stillingen hos kunstfaglig chef Stine Høholt på telefon 43 54 02 22.

ARKEN Museum for Moderne Kunst viser moderne billedkunst og samtidskunst. Museets samling fokuserer på dansk og international samtidskunst fra 1990’erne og frem. Museet beskæftiger ca. 120 medarbejdere.

Skriv et svar