G((o))ng Tomorrow Festival søger praktikant

G((o))ng Tomorrow præsenterer for andet år i træk København for ny, eksperimenterende musik  og lydkunst på tværs af musikgenrer og kunstmiljøer. Festivalen ligger fra fredag den 4. november til lørdag den 12. november 2016. 

G((o))ng Tomorrow er Københavns årlige festival for ny, eksperimenterende musik og lydkunst på tværs af genrer og i mødet med andre kunstarter.

Festivalen søger nu en praktikant, som sammen med resten af festivalteamet skal planlægge, producere og afvikle årets festival.

Arbejdet består i at assistere med opgaver indenfor:

·         Koncertproduktion og –afvikling.

·         Præproduktion

·         Tilrettelæggelse af events

·         Sponsorarbejde

·         Bandcare

·         Ad hoc

Vi forestiller os at du:

·         Læser på en relevant videregående uddannelse

·         Har flair for både kontorarbejde og er ”hurtig i marken”

·         Kan kommunikere på engelsk ved kunstnerkontakt, kontrakter og hjemmesidetekster

·         Er fleksibel og serviceminded

·         Foruden at medvirke til at få en festival ’på vingerne’, får du rig mulighed for at afprøve og videreudvikle dine kompetencer undervejs, og således blive en vigtig del af et engageret hold, der har det sjovt og brænder for at skabe mere liv i musiklivet.

———————————————————-

G((o))ng Tomorrow er en festival arrangeret af genreorganisationen SNYK, der varetager interesser inden for lydkunst, kompositions- og anden eksperimenterende musik i Danmark.

Praktikperioden vil være fra den 2. september og er enten 37 timer ugentlig i 3 mdr. eller 25-30 timer ugentlig i 4 mdr. Praktikken er ulønnet.

SNYK ligger på Nyrnberggade 29 på Amager, hvor du vil få en kontorplads med computer stillet til rådighed.

Du er velkommen til at kontakte produktionsansvarlige på festivalen Jan Høgh Stricker på jstricker@nullsnyk.dk, hvis du har yderligere spørgsmål til praktikantstillingen. Send en kort, motiveret ansøgning inkl. CV til snyk@nullsnyk.dk senest onsdag den 16. juni kl. 12. Vi forventer at afholde samtaler i ugen efter.

For yderligere information se www.snyk.dk og www.gongtomorrow.dk

Skriv et svar