DELE-BAZAR PÅ KØBENHAVNS RÅDHUSPLADS

deleby_grafik

Lørdag den 11. juni 2016 afsluttes Deleugen med et brag! Kom og bliv inspireret af hvordan deleøkonomi kan være med til at gøre byen bedre. Mød iværksættere med gode deleøkonomiske idéer, deltag i debatter om hvad der gør byerne bedre og snus til alverdens ting og sager i byttebørsen.

>> LÆS MERE 

Dele-bazar på Københavns Rådhusplads foregår som en del af det landsdækkende videns- og formidlingsprojekt Deleby, der i bred forstand udforsker, hvordan deleøkonomien kan bidrage til at skabe bedre byer og byfællesskaber. Eventet er afrundingen på den store Deleuge, der løber fra 2.-11. juni, hvor kommuner i projektet, har fokus på at finde gode deleøkonomiske løsninger på en række forskellige kommunale udfordringer.

I bedste bazarstil vil en række deleøkonomiske initiativer være til stede på dagen, hvor du vil få rig mulighed for at udforske de forskellige koncepter. Derudover vil Københavns Kommune og Politiken Live i løbet af dagen stå for to aktiviteter, hvor deleøkonomiens både fordele og udfordringer debatteres. Kig forbi og få tunet din deleøkonomiske viden!

PROGRAM

  • Kl. 11.00 – Officiel åbningstid for arrangement
  • Kl. 12.00 – 14.00 Debat ved Københavns Kommune
  • Kl. 14.00 – 16.00 Debat ved Politiken Live

NB: Ændringer kan forekomme

Skriv et svar