TREE.0 – HVORDAN KAN DIGITAL-FYSISKE PROTOTYPER ENGAGERE BORGERNE?

Kom til fagligt gå-hjem-møde med Alexandra Instituttet, Copenhagen Solutions Lab og Gehl Architects og hør om de erfaringer, der er blevet gjort gennem arbejdet med det digitale træ, TREE.0, og vær med til at diskutere det videre forløb.

tree.0_mindreformat

I Vester Voldgade testes i øjeblikket nye smarte løsninger, der efterfølgende kan blive bredt ud til resten af byen. Et af de eksperimenter, TREE.0, handler om, hvordan man kan bruge data til at skabe en bedre hverdag for dem, der bor og arbejder på Vester Voldgade. Gaden ligner enhver anden gade i det indre København, men over de kommende år vil Vester Voldgade blive omdannet til et levende laboratorium for smarte byløsninger. Vester Voldgade bliver til Copenhagen Street Lab med eksperimenter, testforsøg og undersøgelser af mulighederne for Smart City, Big Data og digitale løsninger i byen.

Digitale løsninger giver mange muligheder, og i forbindelse med Copenhagen Street Lab opstilles TREE.0 som en prototype på, hvordan man kan arbejde med data i byplanlægningen.

>> Læs mere og tilmeld dig her

Praktisk information
Dato: 9. juni
Tidspunkt: 16:00-17:30

Skriv et svar