Slots- og Kulturstyrelsen søger praktikant med interesse for digital formidling og projektorienteret arbejde

Slots- og Kulturstyrelsens kontor for Billedkunst søger en praktikant med interesse for digital formidling af kunst og kultur, som ønsker at få erfaring med opgaver af kommunikativ og projektorienteret art. Dine arbejdsopgaver vil hovedsaglig relatere sig til formidling af kunst i offentlige rum og mere overordnet kommunikation for Statens Kunstfond.

Der vil være arbejde med eventkoordinering, hvor du vil arbejde tæt sammen med de projektansvarlige i kontoret omkring afviklingen af et projekt. Du vil også blive koblet på mindre formidlings- og projektopgaver inden for styrelsens forskellige områder.

Der er ansøgningsfrist onsdag d.1. juni 2016 og vi forventer at holde samtaler ugen efter.

Læs hele opslaget (pdf).

Skriv et svar