Holland House søger instruktørassistent til forestillingen Kinder K i perioden 11. april – 27. maj.

Holland House søger en instruktørassistent til at bistå den Reumertvindende Instruktør Jacob F. Schokking i forbindelse med opsætningen af skuespillet Kinder K på Teaterøen. Vi er et lille intimt hold med Jacob F. Schokking som instruktør og scenograf, skuespillere Marie Tourell Søderberg og Niels Erling på scenen og Alice Carreri, komponist og sangerinde i det elektroniske band Lulu Rouge, som komponist.

Kinder K har premiere på Teaterøen d. 17. maj 2016 og spiller frem til d. 27. maj.

Vi søger en person, der har lyst til at opleve en teaterforestilling blive til og se samspillet mellem instruktør og skuespillere.

Dine arbejdsopgaver som instruktørassistent vil blandt andet bestå i at

  • Notere under prøveforløb
  • Praktiske ting så som at sende mails til de medvirkende omkring praktiske ændringer i prøveforløbet og tage noter under produktionsmøder.
  • Tilrettelæggelse og kommunikation af prøveplan
  • Bidrage med masser af godt humør J

Prøveperioden strækker sig fra d. 11. april – 16. maj 2016, og spilleperioden er fra d. 17. – 27. maj.

Jobbet er ulønnet, men det er en fantastisk mulighed for at få noget praktisk erfaring med scenekunst.

LIDT OM FORESTILLINGEN

Kinder K undersøger ud fra to forskellige fortællinger de etiske og samfundsmæssige konsekvenser af genetisk selektion. Den ene fortælling stammer fra virkelighedens Østrig i 1930’erne, da nazisterne påbegyndte deres såkaldte medlidenhedsdrabsprogram. Den anden fortælling er inspireret af de etiske dilemmaer, som knytter sig til samtidens fostergenetiske undersøgelser.

Kinder K er skrevet af den norske prisvindende dramatiker Kristofer Blindheim Grønskag og var et af vindermanuskripterne ved Norsk Teaterråds Dramatikfestival 2012, hvor udmærkelsen lød: ”Dette er et drama om etiske konfliktsituationer, som er aktuelle til enhver tid og på ethvert sted. Vi ser menneskets forsøg på at løbe fra ansvar ved at producere årsager der fritager dem selv fra ansvaret ved at udøve vold mod en uskyldig part. Kinder K fremstår som et fyrtårn for menneskelig værdighed og livets ukrænkelighed.”

Hvis det er noget for dig, bedes du rette henvendelse til PR- og kommunikationsansvarlig Annemarie Gjessing Vinten på tlf 26 17 95 21 eller annemarie@nullhollandhouse.dk

Læs mere om Holland House på www.hollandhouse.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv et svar