Mød forfatterne Kristian Bang Foss og Hanne Viemose til en snak om mødre og mordere

Forfattersamtalerne Vært for en aften byder på hård humor og hudløs ærlighed om livet som mor, når Kristian Bang Foss møder Hanne Højgaard Viemose til en samtale om hendes seneste roman, Mado.

Torsdag den 28. januar inviterer Møstings Hus og Biblioteket Frederiksberg dig med inden for i to forfatteres verden, når forfattersamtalerne Vært for en aften byder på en samtale mellem Kristian Bang Foss og Hanne Højgaard Viemose.

Utrolig hårdt og underligt humoristisk. Det er en overskrift, der kan sættes på både Hanne Højgaard Viemoses og Kristian Bang Foss’ forfatterskab. Og også roadtrippet har de tilfælles: I deres seneste udgivelser lader de begge teksterne udfolde sig i en rejse – men om hovedpersonerne prøver at finde sig selv eller flygte fra sig selv, det er ikke til at sige.

Til Vært for en aften mødes de to forfattere i en samtale om Hanne Højgaard Viemoses seneste roman, Mado – et ord, der kan betyde både mor og morder.

Arrangementet finder sted i Møstings Hus på Andebakkesti 5, 1. sal, torsdag den 28. januar kl. 20.00 til 22.00.

Billetter à 40 kr. kan købes fra 14. januar på Frederiksberg Hovedbibliotek eller via BilletExpressen. Eventuelle overskydende billetter kan købes i døren til samme pris.

Billetter
http://nyfkb.billetexpressen.dk/event/sheet/vaert-for-en-aften-med-kristian-bang-foss-og-hanne-hojgaard-viemose-DD142D75833D496EADD178B03840FE1A#2049

Skriv et svar