Vil du i praktik hos Den Frie? Arrangementskoordinator

DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING tilbyder et lærerigt praktikophold, der giver dig indsigt og kompetencer, som du vil kunne bruge i dit fremtidige job i den kulturelle sektor. Du vil indgå i kunsthallens eventafdeling, hvor der er fokus på en portefølje af engagerende og publikumsrettede events. Fx kunstfaglige seminarer, ferniseringer og meget andet.

Gennem forløbet vil du være med til at tilrettelægge og afvikle Den Fries arrangementer. Altså, vil du arbejde med konceptudvikling og projektledelse. Herunder vil en del af arbejdet være af praktisk karakter. Du vil også være med til at markedsføre arrangementerne. Dette sker bl.a. gennem vores nyhedsbrev, sociale medier og kontakt til pressen. Mere generelt vil du også arbejde med publikumsudvikling på et strategisk niveau. Hvordan kan vi give publikum den bedst mulige oplevelse?

Vi forventer, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse. Derudover skal du først og fremmest have lyst til at arbejde med kunst og kultur. Du skal være initiativrig og have lyst til at tage personligt ansvar for dine arbejdsopgaver. Vi vil tilrettelægge forløbet i samarbejde med dig alt efter dine kvalifikationer og ønsker til arbejdet. Altså, er vi meget fleksible. Hvis du tager ansvar, så giver vi ansvar.

Den Frie Udstillingsbygning har de seneste år gennemgået en omfattende udvidelse og omstrukturering – tiltag der yderligere skal markere Den Frie som et væsentligt udstillingssted på den danske samtidskunstscene. Vores målsætning er at være en nytænkende formidler af samtidskunst. Der er tale om et sted i udvikling, en proces du som praktikant har mulighed for at blive en vigtig del af.

Praktisk info:

Vi forventer, at forløbet starter omkring d. 1. februar 2016 og er i udgangspunktet en fuldtidsstilling. Vi foretrækker praktikanter, der skal i praktik i 4 måneder eller mere.

Ansøgningsfrist d. 20. december. Send din motiverede ansøgning og CV til Nikolaj Friis Rasmussen på nfr@nulldenfrie.dk

Bredt-lavstørrelseDen Frie logo black

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar