Kulturnatten 2015 i Nikolaj Kunsthal

Tid: Fredag d. 9. oktober 2015 kl. 18-24
Sted: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K,
www.nikolajkunsthal.dk
Facebook

Nikolaj Kunsthal inviterer til en interessant aften med aktiviteter for alle. Vi byder på en workshop for børn og voksne samt to koncerter i løbet af aftenen. Først kan du høre elektroduoen Rest In Beats, og senere på aftenen giver sangskriver og musiker Jacob Bellens (I Got You On Tape, Murder) en intim solo-koncert. Børn og voksne kan også være med på workshoppen “Maden som ritual”, der tager udgangspunkt i vores aktuelle udstilling TRUST – The Temple. Smag på en øl fra Grimbergen i tårnet, og tag med på en tur helt op til det gamle ur og klokkerne, hvor du får et fantastisk vue ud over Kulturnattens København.

Aftenens program:

kl. 18-21: Åben workshop for børn og voksne: “Maden som ritual”

kl. 20-21: Koncert med Rest In Beats

kl. 21-22: Koncert med Jacob Bellens – solo

Rest In Beats skaber deres helt egen unikke lyd, som lever et organisk liv i en elektronisk verden. Duoen består af Rezwan Farmi og Sebastian Rønde Thielke og i december 2014 udgav de deres debut EP ‘Stadig med, Stadigvæk’ på pladeselskabet Machinedrops Productions.
Hør deres musik på: https://soundcloud.com/orange-ordinateur

Jacob Bellens er manden med én af landets mest karakteristiske stemmer. Senest har han udgivet albummet ‘My Convictions” i september 2014 – et pop album, men højt til loftet, en slags vintage pop med masser af strygere, klokker, harper og horn, men hele tiden med Bellens’s stemme i fokus. På kulturnatten aften giver han en stille og intim solo-koncert.
Hør hans musik på:https://soundcloud.com/jacob-bellens

Kulturpas kan købes i Nikolaj Kunsthal til og med d. 9. oktober og koster 90 kr. Nikolaj Kunsthal holder åbent fra kl. 18-24 denne aften. Mere om kulturnatten findes på www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/2015

Skriv et svar