Studiejob: Den Frie Udstillingsbygning søger informationsmedarbejder med interesse for samtidskunst og kulturformidling

Den Frie Udstillingsbygning søger snarest en engageret og servicemindet studerende fra Kunsthistorie, Visuel Kultur, Performance-design eller et andet relevant fag til at indgå i et ungt, velfungerende team af informationsmedarbejdere.

Arbejdet består af receptionsarbejde, hvilket bl.a. involverer servicering af vores besøgende og billetsalg. Derudover søger vi en person med formidlingsmæssige kompetencer. Dette omhandler løbende omvisninger i vores kunstudstillinger samt hjælp til at afvikle børneworkshops og lignende. Du vil således fungere som et af udstillingsbygningens ansigter udadtil og formidle udstillingerne til vores gæster.

Vi søger en person, der er ansvarsbevidst, er god til at løse problemer, elsker at kommunikere med mange forskellige mennesker, gerne kommer med nye idéer og ikke er bange for at have mange bolde i luften.

Arbejdet ligger i weekenden og på enkelte hverdage.
Tid: ca. 10 timer ugentligt.
Arbejdssted: Den Frie Udstillingsbygning

Der er ansøgningsfrist d. 5. august 2014 kl. 12.00. Samtaler planlægges at finde sted mellem d. 17. og 22. august.

Ansøgningen sendes til: arrangementer@nulldenfrie.dk

bygningen - lav opløsning

Skriv et svar