Det Danske Filminstitut søger en praktikant til den internationale afdeling til efteråret 2015

Det Danske Filminstitut søger en praktikant til den internationale afdeling til efteråret 2015. 

Er du KANDIDATSTUDERENDE ved en videregående uddannelse? Er du VILD MED FILM? Og vil du gerne have PRAKTISK ERFARING MED AT ARBEJDE MED FILM INTERNATIONALT?

DFI’s internationale afdeling tilbyder en praktikstilling i hjertet af dansk film. Vi kan tilbyde en stilling der giver indsigt i den danske filmbranche og i den internationale filmverden med alsidige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bidrage til det internationale filmfestivalarbejde hvor fokus er at få eksponeret dansk film bedst muligt i udlandet. Stillingen kræver evne til at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt. Du skal have gode engelskkundskaber og have kendskab til Excel.

Efter et 2 ugers oplæringsforløb vil du bl.a. få ansvar for tilrettelægningen af DFI’s årlige Blu-ray filmpakke til de danske ambassader og kulturinstitutter i udlandet. Efter fuldendt praktikophold vil du have opnået en grundig og bred forståelse af den danske filmbranche, have høstet praktiske erfaringer samt have oparbejdet et stort netværk.

Stillingen er ulønnet og løber fra august 2015 og ca. 5 mdr. frem. Praktikopholdet skal kunne meritoverføres som del af studieforløbet.

Arbejdstiden er 20 timer om ugen og du er selv med til at planlægge hvornår du er på DFI. Arbejdsstedet er Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55 i København.

Hvis du er interesseret i stillingen skal du sende din ansøgning med cv til festivalkonsulent Christian Juhl Lemche på christianjl@nulldfi.dk. Yderligere spørgsmål kan ligeledes rettes hertil.

Ansøgningsfrist: mandag d. 8/6, 2015.

Skriv et svar