Publikum til “Det Feministiske Talkshow”

Programmet:
I forbindelse med 100års jubilæet for kvindernes stemmeret hylder DRK i en uge stærke og forbilledlige kvinder. Et af programmerne er i den forbindelse ”Det Feministiske Talkshow” med Sanne Søndergaard. I programmet snakker vi med interessante kvinder, der har positioneret sig i kraft af person og virke, og som kan være til inspiration for andre.
I hvert program bliver der inviteret to gæster ind, og vi kommer til at byde blandt andre: Nina Smith, Ditte Hansen, Anne Dorte Michelsen, Vanessa Joy Hubbs og Camilla Kjems velkommen. Alle gæster er inviteret indenfor for at komme med anekdoter, fortællinger og observationer fra eget liv som kvinde inden for en bestemt branche, og derudover kommer Sanne Søndergaard til at introducere, forklare og ironisere over dagens tema.

Det Praktiske:
Vi har plads til ca. 30 publikummer (m/k) pr. program, og pladserne kommer til at blive fordelt efter først til mølle princip:
Tirsdag d. 19. maj: kl. 13.15 til 15.00
Onsdag d. 20. maj. kl. 09.30 til 14.00 – (Der vil være frokost)
Torsdag d. 21. maj: kl. 10.15 til 15.00 – her optages to programmer (Der vil være frokost)
Vi optager i Studios på Jenagade 22, 2300 København S.
Det er gratis, og der vil være forsyninger i form af drikkelse og snacks på settet.

De der gerne vil med skal skrive en mail til in@nullbullhouse.dk med deres navne, alder og tlf. nr. – derefter vil de få en bekræftende mail tilbage på deres deltagelse.

Skriv et svar