Vært for en aften med Pia Juul og Sidsel Falsig Pedersen

Sidsel Falsig Pedersen + Pia JuulTil Vært for en aften i Møstings Hus den 30. april har Pia Juul inviteret forfatterkollega Sidsel Falsig Pedersen til en samtale om hende nyeste roman Hestens fødselsdag. Og om hvad der sker, når man har en livskrise i en forlystelsespark.

Pia Juul er kendt for at lade humor og alvor gå hånd i hånd i den lange række af digte, noveller og dramatik, hun har udgivet siden 1985. Senest udkom hun med digtsamlingen Avuncular : onkelagtige tekster (Tiderne Skifter, 2014).

Sidsel Falsig Pedersen har seks bogudgivelser bag sig, hvoraf debuten En hel dags kærlighed (Tiderne Skifter, 1997) blev præmieret af Statens Kunstfond og romanen Måske går det over blev nomineret til Weekendavisens litteraturpris i 2012.

Hestens fødselsdag
Sidsel Falsig Pedersens seneste anmelderroste roman Hestens fødselsdag (Tiderne Skifter, 2014) følger en kvinde gennem en turbulent og noget uoverskuelig periode i hendes liv. Hun har netop forladt sin samlever og er blevet fyret fra sit job i det firma, hvor hun har arbejdet i en del år. Nu skal hun starte som rengøringsassistent i en forlystelsespark. Men hvor kommer det udslæt fra som hun har på kroppen, og var det virkelig hende der bed chefen i armen?

Det og meget mere vil blive udfoldet for publikum, som får en enestående chance for at komme tæt på to af tidens mest interessante kvindelige forfattere.

Vært for en aften – forfattersamtaler i Møstings Hus
En forfatter har inviteret en anden forfatter til en samtale om litteratur, det at skrive og alt det mellem bøgerne og livet. Måske kender de to forfattere hinanden, måske har de aldrig mødt hinanden før. Du er inviteret med indenfor i forfatternes verden. Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Vært for en aften med Pia Juul og Sidsel Falsig Pedersen
Torsdag d. 30. april kl. 20-22
Sted: Møstings Hus, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg
Billetter á 40 kr. fra 16.04 kl. 10 på Hovedbiblioteket og fkb.dk

Skriv et svar