Studentermedhjælper søges

Folkeuniversitetet i København søger en studerende, som kan hjælpe Folkeuniversitetet med en bred vifte af opgaver i relation til kommunikation og markedsføring samt servicering af kursister og undervisere. Vi søger en struktureret og selvstændigt arbejdende studerende.

 Opgaverne vil bl.a. være at:

  • Skrive pressemeddelelser og arbejde med pressekontakt
  • Udarbejde og udsende flyers
  • Udarbejdelse af YouTube-videoer
  • Servicering af undervisere og kursister ved særlige arrangementer
  • Mindre vedligeholdelse af diverse AV-udstyr
  • Forefaldende kontorarbejde i relation til afholdelse af kurser, markedsføring, programudfærdigelse m.m.

Jobbet

Arbejdstiden udgør ca. 8 timer pr. uge med tiltrædelse d. 1. marts 2015. Løn svarende til den statslige overenskomst med HK. Arbejdstiden vil fortrinsvist ligge i dagtimerne, men der vil også forekomme aftenvagter.

Ansøgning:

Send os en ansøgning + CV senest d. 6. februar kl. 12 på pkz769@nullhum.ku.dk. Evt. spørgsmål kan rettes til Folkeuniversitetets kommunikationsmedarbejder Anne Klejs på tlf. 35 32 87 08.

Folkeuniversitetet afvikler 600 kurser årligt. Vi koordinerer kurser med lærerne, udarbejder kursus-katalog, modtager tilmeldinger og skaffer lokaler. Undervisningen finder sted overalt i byen, men den daglige arbejdsplads er på Amager Campus i det gamle KUA. I administrationen er vi 7 ansatte. Folkeuniversitetet har et bredt samarbejde med kulturinstitutioner, offentlige og private virksomheder og foreninger i hovedstadsområdet. Læs mere på www.fukbh.dk

grøn pallas athene

Skriv et svar