Praktik på Magasinet Kunst

Vi søger en universitetspraktikant til webredaktionen. Det er ikke afgørende, hvad du læser, men det er afgørende, at du interesserer dig for kunst, er idérig og kan lide at skrive. Bliv en del af vores webredaktion og få afprøvet og udviklet dine journalistiske og formidlingsmæssige færdigheder.

Du vil blandt andet skulle:
• Lave interviews, skrive artikler m.m. primært til hjemmesiden + evt. til tryk
• Skrive blogindlæg
• Besøge kunstudstillinger og researche til artikler
• Skrive nyhedsbrev og bidrage med indlæg på vores Facebookside
• Deltage i udviklingen af indhold til magasinetkunst.dk

Vi forventer, at du:
• Er god til at formidle og kan arbejde selvstændigt, samvittighedsfuldt og struktureret
• Interesserer dig for kunst
• Er velformuleret og kan overholde deadlines
• Studerer kunsthistorie, moderne kultur, medievidenskab, litteraturvidenskab eller lign. på kandidatniveau

Vi er fleksible i forhold til din studieordning og studiejob. Arbejdet foregår på kontoret (Amagertorv 9) med mulighed for at arbejde hjemmefra og fri til at følge undervisning/studiejob. Vi ser gerne at praktikken løber med start i januar og minimum 3 måneder frem – men gerne frem til sommer. Timetal tilpasses studieordning, job etc. dog min. 15 timer ugentligt.

Hvis du har bopæl i Århus, Odense, Ålborg eller lignende, kan størstedelen af arbejdet foregå hjemmefra – du skal dog sættes ind i systemet på kontoret i København. Herudover kan vejledningen foregå telefonisk og på mail.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med CMS systemer, men det er ikke et krav. Vi kan desværre ikke tilbyde dig løn, men til gengæld kan vi tilbyde en studierelevant og lærerig praktik med spændende opgaver.

Om os
Vi er et magasin om kunst med seks årlige udgivelser samt en hjemmeside. Vi dækker udstillinger, museer, gallerier, arkitektur, design, performance, auktioner, international og dansk kunst.

Ansøgning
Send en ansøgning med beskrivelse af dine kvalifikationer til Tina Kristensen senest d. 3. november på tk@nullmagasinetkunst.dk. Vedhæft et eksempel på noget du har skrevet, f.eks. en artikel eller et lille uddrag fra opgave. Har du spørgsmål kan du kontakte Tina på mail eller tlf. nr. 3333 9596

Skriv et svar