Don’t miss verdens bedste strygekvartet i København i aften!

 

31 ARDITTI_LILLA»Kunne alene finde på at gå til den her koncert, så jeg senere i livet kunne sidde i en bar med et glas vin og fortælle at: Jeg har set Arditti String Quartet spille live – i ved – dem fra Stockhausens helikopterværk«
– Rasmus Stolberg fra Efterklang anbefaler koncerten i Politiken.

Den eksperimenterende musikfestival Wundergrund har fået verdens bedste strygekvartet til Danmark: Arditti String Quartet. I aften kan du være med til at fejre, at den virtuose, prisbelønnede kvartet i 40 år har opført de største værker indenfor ny avantgardemusik. I 1995 uropførte de Karlheinz Stockhausens legendariske ’Helicopter Quartet’ i hver sin helikopter roterende over Amsterdam. I aften indtager Arditti Studiescenen på Konservatoriet i København sammen med akkordeonisten Frode Haltli for at male et musikalsk portræt af den danske komponist Hans Abrahamsen og den græske avantgardekomponist, Iannis Xenakis, hvis musik er som elektronisk lyd på klassiske instrumenter. Hans Abrahamsens følsomme og gribende værker er den perfekte kontrast til den Xenakiske vildskab! Efter koncerten er der drinks, lounge og artisttalk. Som studerende kan du købe billet til 65 kr.

I aften 29/10 kl. 19.30. Studiescenen, DKDM, Rosenørns allé 22, Frb.
DØRENE LUKKER præcis, for koncerten transmitteres direkte af DR P2.
Studerende 65 kr.

Læs mere her: http://wundergrund.dk/29-10-arditti-string-quartet-frode-haltli/

ONS 29/10 KL 19.30 ARDITTI STRING QUARTET & Frode Haltli: HANS ABRAHAMSEN VS IANNIS XENAKIS

Studiescenen, DKDM, Rosenørns Allé 22, Frederiksberg C
Billetter kr. 100 / studerende kr. 65.
Koncerten transmitteres direkte af DRP2 og dørene lukker derfor præcis.

Oplev også:

FRE 31/10 KL. 17.00 ARDITTI STRING QUARTET MØDER UNGE KOMPONISTER Studiescenen

Studiescenen, DKDM, Rosenørns Allé 22, Frederiksberg C
Gratis adgang

Mere info: http://wundergrund.dk/26-10-arditti-fyraftenskoncert/

Præsenteres af Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i samarbejde med Wundergrund
Læs mere om Arditti her: http://bit.ly/1E02nps

Wundergrund_logo_2

Skriv et svar