Motiverede studerende med omvisertalent til Moderne Samling

Brænder du for maleri og skulptur, og kan du se det attraktive i et job, hvor du med nærvær og levende kommunikation skaber formidling på et højt niveau? Så er dette omviserjob på et af landets førende kunstmuseer noget for dig.

Ny Carlsberg Glyptotek søger studerende fra kunsthistorie eller andre relevante uddannelser til at omvise i museets moderne samling af dansk og fransk kunst fra perioden 1820-1900 samt omvise i skiftende særudstillinger.

Som omviser skal du kunne tilrettelægge og målrette omvisninger til museets forskellige besøgsgrupper. Du skal kunne omvise på både dansk og engelsk. Kan du desuden svensk, tysk eller fransk er det et plus.

Du skal også deltage i tværgående arbejdsgrupper, hvor vi sammen udvikler formidlingstiltag og Glyptotekets aktivitetstilbud. Du bliver en del af et ivrigt omviserteam sammensat af studerende fra klassisk arkæologi, ægyptologi og kunsthistorie. Arbejdstiderne vil være vekslende, men oftest i tidsrummet 10-17 på alle ugens dage, inkl. weekender.

Dine kvalifikationer
Dine formidlings- og kommunikationsevner er afgørende, da vi søger personer, som kan nå ud over scenekanten og formidle viden med stor indlevelse og engagement. Din motivation skal komme indefra, du skal brænde for kunsten og kunne arbejde med materiale af ældre dato uden at miste nutiden af syne. Vi forventer solide faglige kompetencer, høje ambitioner og evner for samarbejde. Der er stor fleksibilitet i opgaveløsningen – til gengæld skal du gå seriøst og selvstændigt til værks. Vi ser gerne, at du har bestået din grunduddannelse i kunsthistorie eller en tilsvarende uddannelse, og vi forventer, at du har en grundlæggende viden om dansk og fransk kunst i perioden 1820-1900.

Honorar
Honoraret følger statslige retningslinjer. Tiltrædelse snarest.

Ansøgning
Vi skal have modtaget din ansøgning, CV og dokumentation for bestået eksaminer samt evt. relevante bilag senest den 10. november 2014, kl. 10. Ansøgningen skal mailes til ansogning@nullglyptoteket.dk. Ansættelsessamtaler finder sted løbende.

Om Ny Carlsberg Glyptotek
Ny Carlsberg Glyptotek er et internationalt museum med en stor permanent kunstsamling fra antikken til i dag. Museet har årligt 350.000 gæster. Museet er en selvejende institution, som modtager økonomisk støtte til drift dels fra staten, dels fra Ny Carlsbergfondet. I alt har museet 105 medarbejdere. Læs mere på www.glyptoteket.dk.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte formidlingsmedarbejder, Moderne Samling, Kathrine Andersen på kat@nullglyptoteket.dk.

Skriv et svar