“LISA WAS HERE” – Seminar om kunst, leg og Modellen

email-brevhoved-seminar

Fredag d. 24.10.14 kl. 10.15-13 på ARKEN Museum for Moderne Kunst

Gennem ni måneder har tusindvis af glade børn hvinet, svedt og fortabt sig helhjertet i Palle Nielsens Modellen – en nyopførelse af kunstnerens banebrydende byggelegeplads, der første gang blev opført i 1968 på Moderna Museet i Stockholm.
Nu er det tid til at kaste et køligt voksenblik på værket anno 2014. Det sker på ARKEN d. 24. oktober i et halvdags-seminar om Modellen. Seminaret vil fra forskellige faglige vinkler zoome ind på Modellen som både kunstværk og legeplads. Hvordan placerer Modellen sig i forhold til 1960’ernes installationskunst og den senere relationelle æstetik? Hvordan virker den som legeplads? Hvad har museet og legepladsen til fælles som ’dannelsesrum’? Og hvilke udfordringer giver det museet, når børn og voksnes oplevelser af frihed, nærvær og fantasi skal sættes på magasin? Hør også Palle Nielsen selv fortælle om værket dengang og nu.

Talere: Palle Nielsen, Torben Sangild, Anne Ring Petersen, Lars Geer Hammershøj, Dorthe Juul Rugaard og Christina Papsø Weber.

Deltagelse er gratis og inkluderer frokost samt adgang til museets udstillinger. Tilmelding senest fredag d. 17.10.14 til invitation@nullarken.dk

Se fuldt program her

Skriv et svar