Art & Dance performance Occult Geometry d. 26. oktober kl. 15

Med kombinerende og transformerende elementer fra Tao diagrammer, den japanske sport ‘precision walking’ og ideer om geometrisk abstraktion artikuleret i værker af kunstnerne Hilma Af Klint og Wassily Kandinsky, vil en gruppekoreografi med 20 dansere og movers blive udført i forbindelse med den aktuelle udstilling Occult Geometry. Performancen er udviklet i et samarbejde mellem hollandske koreograf Marjolein Vogels og billedkunstner Jennifer Tee.

Forfatter: Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Europa, hvor der præsenteres et ambitiøst program bestående af udstillinger og events med stærkt internationalt fokus. Charlottenborgs program er delt op i tre sæsoner om året. Hver blok indeholder enten en stor gruppeudstilling eller en retrospektiv udstilling, samt mellem-stor soloudstilling og en række af events såsom artist talks, performances og videovisninger. De mange forskellige aktiviteter retter sig mod et bredt publikum både i og omkring København, som gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i byen.

Skriv et svar