Fix&Foxy (Tue og Jeppe) søger assistenter til Et Dukkehjem

Vi søger 2 assistenter som kan hjælpe os med prøverne på Fix&Foxys version af ”Et Dukkehjem”. Forestillingen har premiere allerede den 13. Juni og spiller under festivalen Cph Stage (d. 11.-22. Juni). Da det jo er lige om hjørnet, søger vi 2 friske mennesker som kan springe til med det samme og hjælpe os fra på mandag d. 2. Juni og frem til d. 13. Juni.

Kort om produktionen:

I Fix&Foxys version af et Dukkehjem drager 3 skuespillere og et publikum ud for at finde en helt almindelig familie og sammen med dem skabe den ægte og helt sande version af Nora og Helmer. Skuespillerne har aldrig før mødt familien eller været på stedet, og sammen med publikum begynder de scene for scene at lære lejlighedens beboere at kende og afdække deres forhold, drømme og hemmeligheder.

Forestillingen bliver til i et samarbejde mellem Det Kongelige Teater, National Teatret, Eventministeriet og Fix&Foxy. Udviklingen og tilblivelsen af forestillingen er tænkt som en stafet mellem et hold af danske og et hold af norske scenekunstnere. Den skal spille i København under festivalen Cph Stage medio juni 2014 og på Ibsenfestivalen primo september 2014.

Hvis dette har fanget din interesse og du vil høre mere, så skriv eller ring til mig på mail: bisgaard.mette@nullgmail.com eller tlf.: 2272 1383.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mette

På vegne af Fix&Foxy

Skriv et svar