LOONA NIGHTS – DANSENS DAG SPECIAL EDITION i DANSEHALLERNE

LoonaNightsPrBillede_Foto_HenningSjøstrømSå er Dansehallerne klar til endnu en omgang Loona Nights – denne gang i en særlig udgave i forbindelse med Dansens Dag d. 29. apr. 2014, som er den dag, hvor dansen bliver fejret over hele verden. I Dansehallerne fejrer vi det også med denne særlige udgave af Loona Nights, hvor der vil være EFTERFEST og DJ. Så kom med til Loona Nights d. 29. apr. og lad os danse sammen og opleve kunsten helt tæt på.

 

TIDSPUNKT: 29. april /  kl. 21.30 – 01.00
HVOR: Dansehallerne på Carlsberg, Pasteursvej 20, 1799 København V
MERE INFO: dansehallerne.dk
FRI ADGANG
Der vil være bar.

Om Loona Nights
Dansehallerne stiller Mini Carl, vores uformelle foyerscene, til rådighed for eksperimenterende, nye kunstnere. I en rå og enkel ramme kan du opleve forskellige kunstneres bud på en lille solo, en idé de vil afprøve eller andet de brænder for at formidle på scenen. Der vil være omkring 10 små præsentationer på en aften, alle med en varighed på max. 10 minutter hver.

En chance for at opleve kunsten helt tæt på
Loona Nights er en helt enestående lejlighed til at opleve en række miniværker, rå ideer, uøvede visioner, legende forsøg og korte mesterværker indenfor rammerne af et uformelt miljø, hvor dansere mødes og modtager feedback fra publikum. Der er åbent for dine kommentarer eller spørgsmål til værkerne og kunstnerne – i en ramme uden barrierer mellem publikum og kunstnerne og uden back stage – med plads til umiddelbare reaktioner og dialog.

Dansens Dag

Hvert år d. 29. april er Dansens Dag, hvor dansen bliver fejret i hele verden. Også i Danmark samler Dansens Dag al slags dans for at fejre kunstformen. Dansens Dag sætter spot på dansens universelle evne til at krydse alle politiske, kulturelle og etniske grænser og forene folk i fred og venskab gennem et fælles sprog: DANS!
Læs mere om Dansens Dag her

Forfatter: camilla

Jeg arbejder i Dansehallerne med PR & Kommunikation for de forskellige forestillinger og aktiviteter vi har i huset. Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans som kunstart. Dansehallernes formål er at styrke, udvikle og udbrede dans som kunstart og sikre dansens synlighed og centrale placering i kulturlivet. Dansehallerne har administration på Regnbuepladsen 7, 5 / 1550 KBH v og en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. Alle Dansehallernes aktiviteter, forestillinger, talks og events foregår rundt omkring i København i samarbejde med en række markante og spændende kunstinstitutioner, partnere og venues – samt rundt omkring i hele Danmark.

Skriv et svar