Forfalskning og kopi – talk ved lektor Jan Bäcklund

UdsnitAkassen

Den Frie Udstillingsbygning, 20. februar, kl. 19-20, almindelig entré

Torsdag den 20. februar kl. 19 inviterer Den Frie Udstillingsbygning og A Kassen til talk med lektor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi Jan Bäcklund. Jan Bäcklund er uddannet billedkunstner og cand. phil. i kunstteori og formidling fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler. For tiden arbejder han på et forskningsprojekt med arbejdstitlen ”Readymade og Fake. Ansatser til en kvantificeret kunstteori” og arbejder i udstillingssammenhænge desuden også som dilettant-tegner (bureaugraf). Med afsæt i A Kassens aktuelle udstilling A Kassen Carnegie Art Award 2014 vil Jan Bäcklund i sin talk blandt andet berøre brugen af den kinesiske reproduktion i en kunstnerisk proces og den spejling der sker, når vi ser kunsten gennem en kopi.
Tilmelding kan ske via info@nulldenfrie.dk

Vi ser frem til at se dig!

Med venlig hilsen
Den Frie Udstillingsbygning

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar