Kulturstyrelsen søger kommunikationsstudent

Kunststøttecentret i Kulturstyrelsen søger en studentermedarbejder med gode formidlingsevner og interesse for kunst og kultur. Du skal være struktureret og have lyst til at arbejde med opgaver af både kommunikativ og teknisk art

Dine arbejdsopgaver vil være relateret til Statens Kunstfonds tre udvalg: Udvalget for Kunst i det Offentlige Rum, Udvalget for Kunsthåndværk og Design og Billedkunstudvalget. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i formidlings- og kampagneopgaver i relation til Statens Kunstfond, at udbygge og udvikle sitet voreskunst.dk samt den digitale værk-database TMS (The Museum System), som ligger til grund for dette site.

Du vil komme til at skrive formidlingstekster og tekster til værkerne på sitet og lave forskellige kommunikations- og presseopgaver relateret til arbejdet med kunst i de offentlige rum.

Du vil desuden blive introduceret til det internationale databasesystem TMS, som flere store kunstmuseer både herhjemme og i udlandet gør brug af. De tekniske opgaver vil være at gennemgå vores registrant af værker i TMS, kvalitetssikre oplysninger og assistere de kunstfaglige medarbejdere med at registrere indkøbte værker.

Du vil komme til at assistere ved møder mellem udvalg, kunstner og offentlig institution og få indblik i og forståelse for kunststøtten og andre kulturpolitiske forhold.

Stillingen er med start 15. januar 2014 og minimum fem måneder frem. Den gennemsnitlige arbejdstid vil være 20 timer om ugen. Der er mulighed for at tilrettelægge timerne, så det passer dig bedst muligt. Vi er fleksible omkring eksamensperioder.

Vi forventer af dig at:

– Du er i gang med en videregående uddannelse indenfor Kunsthistorie, Moderne Kultur, Kommunikation eller lign.
– Du har gode kommunikationsfærdigheder mundtligt og skriftligt
– Du kender Office Pakken til mere end husbehov
– Du kender til Photo Shop (ikke obligatorisk)

Fristen er d.18. december 2013. Send ansøgning til mny@nullkulturstyrelsen.dk

For yderligere information kontakt Morten Nybo +45 3374 5045 eller Johanna Lassenius +45 3374 5039

 

 

 

Skriv et svar