Klub Kurz 21/11: Sidste visning inden jul!

Torsdag d. 21. november inviterer Klub Kurz til sidste visning inden jul i Husets Café. Aftenens program byder på en kort dokumentar om et helt særligt skørt, en kortfilm om et overraskende venskab og en eksperimenterende novellefilm om en bustur fra Vestjylland til København. Visningen starter kl. 20.00, og dørene åbner kl. 19.00. Der er fri entré. Vi ses!

Tilmeld dig eventen på Facebook.

Program

DØDENS SKØRT
En kort doku om et skørt med en helt særlig betydning for Nahuat Pipil-indianerne i El Salvador. I 1932 udførte den Salvadoranske regeringen en massakre på den indianske befolkning i landet. Massakren og den efterfølgende undertrykkelse betød, at store dele af den indianske kultur gik tabt. Skørtet er en af de sidste traditioner, som er tilbage fra Nahuat Pipil-kulturen. I dag er det kun de ældste kvinder, som bærer skørtet, og når disse kvinder ikke længere er her, vil traditionen dø.

Produceret af Astrid Ågot Nielsen & Giuliana Holm
Længde: 10 min.

DEN DER VISER VEJ
Den kriminelle Mikkel flygter fra politiet. De er lige i hælene på ham, og han beslutter derfor hurtigt at stjæle en bil. På bagsædet af bilen sidder den 6-årige Malene, der insisterer på at følge ham i hans flugt. De to bliver venner, og Mikkel må revurdere sit liv.

Instruktør: Sofie Siboni
Længde: 13 min.

PAUSE

Sammen hver for sig 2

SAMMEN HVER FOR SIG
En gul bus med 67 sæder. En underskriftindsamling, som skal afleveres i København. Og tre passagerer er mødt op. Bussen afgår klokken 09.00, og tidsplanen er stram. Spørgsmålet er bare om æg kan blive for gamle, om man er homoseksuel, hvis man aldrig flytter hjemmefra, om der er andet end sort, der rimer på Ford, og om der er nogen landmænd til stede?

Jytte, hun har planlagt det hele, det meste. Så er der Knud, han skal have medisterpølse fra Rema, når han kommer hjem. Majbrit har bagt kage, og Maja og hendes far Bob havde egentlig andre planer, men hvem havde ikke det.

SAMMEN HVER FOR SIG er en midtvejsfilm fra den uafhængige filmskole Super16 – et eksperiment hvor optagelserne er foregået non-stop i et 9 timers one-take i bussen fra Vestjylland til København. Skuespillerne har været uvidende om det egentlige handlingsforløb, men er blevet instrueret gennem scenarier konstrueret på forhånd.

Instruktør: Charlotte Madsen
Længde: 43 min.

Skriv et svar