Gratis for studerende: Danmarks unikke stilikoner

stilikoner

Students Only! inviterer sammen med DR K til forpremiere på en ny programserie om en række personligheder, der bryder med aktuelle modeluner: Gennem et langt liv har de opdyrket deres egen personlige stil. Bagefter er der Q&A med programmets vært, Cover-redaktør Chris Pedersen, og et af de fire stilikoner.
“Mode forgår – stil består” sagde den franske designer Coco Chanel. Men hvad er egentlig god stil, og hvem er det, som formår at skabe et look, der overlever modens luner.
Det undersøger DR K dette efterår i programserien Danmarks Unikke Stilikoner, hvor Cover-redaktøren Chris Pedersen besøger fire fantastiske mennesker for hvem god stil har været en ledetråd igennem mange årtier. Nadja Meyer, alder 78, Sergei Sviatchenko, alder 61, Kirsten Dehlholm, alder 68 og Ivan Grundahl, alder 62, har hver især raffineret deres personlige stil, og ligesom god vin, er den kun blevet bedre med alderen.

Til arrangementet vises første program i serien og bagefter er der Q&A med vært Chris Pedersen og et af stilikonerne: Nadja Meyer. Hun er dansk modes Grand Old Lady. I en alder af 78 år rejser hun stadig rundt til modemesser overalt i verden, hvor hun vækker opsigt med sin markante og humoristiske stil. Hun er trendspotter med stort T og grundlagde modeagenturet Nadja Meyer Fashion Agency.

Begrænset antal – tilmelding nødvendig. GRATIS
ARRANGEMENTET ER KUN FOR STUDERENDE

Skriv dit navn til studentsonly@nullkb.dk. Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse på mail.
Kun en tilmelding per medlem. En tilmelding til arrangementet er også en tilmelding til Students Only!

Skriv et svar