PR-assistent og instruktørassistent søges til “Club Silencio”

Teater 770° Celcius søger to praktikanter til transmedia teaterproduktionen ’Club Silencio’, en ungdomsforestilling der bevæger sig i virtuelle såvel som konkrete fysiske scenerum, i form af blog, website, app og forestilling (premiere 11. nov.). ’Club Silencio’ er et transmedialt projekt der handler om identitet og selvfortælling, og hvilke fiktioner vi skaber om os selv.

Instruktørassistent

Dine opgaver vil bestå i at hjælpe til med at skabe forestillingen Club Silencio. Udover din tilstedeværelse i prøvesalen (noter, prøveplan, osv.) indbefatter arbejdsopgaverne også assistance ved produktion af video, audio walk, opgaver på website m.v. Vi leder efter en struktureret og engageret person, der har lyst til at få ansvar, i arbejdet med at skabe en spændende forestilling.

Praktikperioden ligger 15. sept. – 15. nov.

PR-assistent

Opgaverne vil primært bestå i at assistere den presseansvarlige med formidling af forestillingen til relevante medier og platforme, samt grafisk arbejde, og ansvar for tryk og distribution af paste-ups, der er en del af en interaktiv spilstruktur i byrummet.

Praktikperioden ligger fra 7. sept. til 11. nov.

 

Ansøgningsfrist for begge forløb er 30. august.

 

Kontakt: jazzmine102@nullhotmail.com – PR-ansvarlig Janne Brøchner

eller jesper@nullready-made.dk –  instruktør Jesper Pedersen

 

Mere om Teater 770° Celcius på https://www.facebook.com/Teater770

 

Bedste hilsner

Teater 770° Celcius

 

Forfatter: jazznoer

Pr-ansvarlig Teater 770 celcius

Skriv et svar