ART CPH – Smutvejen til byens kunst

ArtCph_visuals2København er så fyldt med fantastiske kunstoplevelser, at det kan være svært at sortere. Derfor har vi udviklet en app til iPhone, der guider dig kvalificeret igennem, så du kun behøver at besøge det bedste.

ART CPH er en kunstguide til Københavns kunstelskere og turister med interesse i kunst.
App’en giver en unik mulighed for at komme i lynhurtig nærkontakt med kunsten og de kunstneriske oplevelser, der ugentligt tilbydes i byen.
Vi har et tæt samarbejde med udvalgte kunstinstitutioner og gallerier, og derfor er det muligt at finde frem til kvalitetskunsten på et øjeblik.

Som en eksklusiv ”ekstra krølle” på app’en har vi folk fra kunstmiljøet, der løbende vil give Deres bud på hvad De finder mest interessant her og nu.
I maj måned får vi input fra Michael Jeppesen, Thomas Asbæk og Jens-Peter Brask.

ART CPH er et filantropisk projekt, som er drevet af iværksætterånd.
Det koster ikke penge for gallerierne og museerne at være med, og det koster ikke penge at downloade og bruge app’en

Guiden er enkel og inddelt i 4 hovedkategorier: Udstillinger, Museer & Gallerier, Ferniseringer & Events, og Anbefalinger.
Desuden er det muligt at sortere kategorierne efter bydele, men man kan selvfølgelig også vælge at vise byens samlede udbud i sin helhed.

Der er lagt vægt på en nem og overskuelig brugerflade med plads til at skabe en helt personlig kunstguide – du kan hente den i app store fra 2. maj.
Se lidt mere her: www.art-cph.dk

Her tænker du på “ART CPH – Smutvejen til byens kunst”

  1. Hej,

    Er det kun museer og gallerier i København, der kan blive en del af app’en? Eller kan museer i hele Region Hovedstaden være med?

    Med venlig hilsen
    Julie

Skriv et svar