Lønnet praktikant til kunstformidling

Kultur og Fritid i Holbæk Kommune

Den 2. januar åbner sanseudstillingen Hotel Aurelia på det gamle Æglager i Holbæk. Her omdanner kunstnerne Gabriel Hernandez og Marga Socias fra Barcelona sammen med videokunstneren Lærke Lauta, bygningen til et sanseligt hotel for børn og unge og nysgerrige voksne.

I forbindelse med udstillingen skal Hotel Aurelia have en receptionist og en piccolo, som fungerer som alternative guides og formidlere, der skal tage imod hotellets gæster og fortælle dem om dets hemmeligheder og tidligere gæster, som man møder undervejs i form af videoprojektioner.

Til at varetage denne formidlende funktion søger Kultur og Fritid en praktikant ca. 12-16 timer fordelt på 2-3 dage om ugen. Åbningstiderne hedder 10-16 i hverdagene og 11-15 i weekenderne, og dagene kan indrettes efter studie.

Praktikperioden forløber fra ca. 2. februar- 1. april 2013 og honoreres med 3500 kr. om måneden.

Hvis du er interesseret, kan du sende en kort ansøgning med cv på mail til kunstfaglig koordinator Sisse Østergaard Pedersen på sispe@nullholb.dk eller ringe på telefon 72363328 for uddybende information om projektet. Ansøgningsfristen er den 14. januar 2013 men meget gerne før.

Skriv et svar