Frivillig kampagnekoordinator

Brænder du efter at organisere en stor kampagne? Synes du, det er sjovt at mobilisere og engagere folk omkring en vigtig sag eller har du lyst at arbejde sammen med en masse spændende og forskellige mennesker i en lokal styregruppe?

Så bliv frivillig kampagnekoordinator på Mellemfolkeligt Samvirkes ungdomskampagne ”Tour De Future 2013 – Stop Madbenzin!”, som handler om at stoppe tyveriet af fattiges jord som i stigende grad overtages af spekulanter til produktion af afgrøder til biobrændstof.

Tour De Future 2013 – Stop Madbenzin!
Mellemfolkeligt Samvirke (MS) søger engagerede frivillige, som har lyst til at være med til at organisere kampagnen lokalt i det danske land. Kampagnen løber af stablen i april-maj 2013 i 15 udvalgte byer (se hvilke nederst i opslaget), hvor vi spreder kampagnens budskab gennem en cykeltur og et urban picnic arrangement. Som frivillig i en styregruppe er du med til at planlægge og afvikle kampagnens aktiviteter, når den kommer forbi din by.
Se her hvad et urban picnic arrangement går ud på: http://www.youtube.com/watch?v=VO9m3nmbRmU

Dine opgaver
Vi forventer, at hver styregruppe kommer til at bestå af 8-10 koordinatorer. Styregrupperne er selvkørende, men arbejder i et tæt fællesskab med et fast kampagneteam hos MS, som styregrupperne løbende idéudvikler, sparrer og koordinerer med. For at give Jer en god start med kampagnen afholder MS en gratis kick-off workshop for hver af styregrupperne, hvor I lærer mere om kampagneemnet, bliver rystet godt sammen og får taget hul på udviklingen af Jeres event. Derudover får I tilknyttet en fast kontaktperson fra MS’ sekretariat i København.
Som koordinator i en styregruppe er du med til at:

1. Planlægge, forberede og afvikle eventet i din by
2. Mobilisere og engagere lokalsamfundet til at tage del i kampagnen

Hvem er du
MS opfordrer alle til at søge – uanset om du er gammel eller ung eller om du bor i en af kampagnebyerne. Vi søger personer, der er udadvendte, organiserede og initiativrige – og som brænder for at gøre en forskel ved at arbejde målrettet med at koordinere kampagnen i et bestemt område af landet. Erfaring med at lave kampagnearbejde er ikke et must så længe du kan lide at lære noget nyt og har lyst til at gøre en indsats.

Vi tilbyder
En frivillig stilling der giver mulighed for at prøve kræfter med projektkoordination samt deltagelse i udførelsen af en stor landdækkende kampagneaktivitet fra start til slut. MS lægger stor vægt på at arbejdet både er sjovt, udfordrende og lærerigt

• Eventudvikling- og afvikling
• Et netværk af positive, engagerede og sociale frivillige
• Mulighed for at få et fedt stykke frivilligt arbejde i en landskendt organisation på CV’et
• Stort ansvar
• Mulighed for at afprøve dine evner for projektstyring- og udvikling
• Gratis workshop
Du skal regne med at bruge omkring 2 timer ugentligt på arbejdet.

Hvordan bliver jeg koordinator
Hvis du er interesseret så skriv en mail til MS, hvor du fortæller lidt om hvem du er, din motivation for at søge, og hvad du kan tilbyde. Send din mail til Anne Bøtcher Jacobsen, på e-mail: abj@nullms.dk
Spørgsmål og yderligere oplysninger kan fås hos Anne Bøtcher Jacobsen, abj@nullms.dk / 3022 9308
Skriv til os senest den 4. januar 2013.

Om Mellemfolkeligt Samvirke (MS)
MS arbejder for at udrydde fattigdom og uretfærdighed i samarbejde med fattige og ekskluderede
mennesker. MS er en del af ActionAid International. Sammen kæmper vi i mere end 40 lande for at afskaffe
fattigdom.

Kampagnebyer

Torsdag 18. april Aalborg
Fredag 19. april Struer/Holstebro
Mandag 22. april Silkeborg
Tirsdag 23. april Aarhus
Onsdag 24. april Vejle
Torsdag 25. april Haderslev
Mandag 29. april Odense
Tirsdag 30. april Svendborg
Tirsdag 7. maj Nakskov
Onsdag 8. maj Slagelse
Mandag 13. maj Kalundborg
Tirsdag 14. maj Roskilde
Onsdag 15. maj Helsingør
Torsdag 16. maj København

Mellemfolkeligt Samvirke præsenterer Tour De Future 2013 i samarbejde med:
Efterskolerne
Cyklistforbundet
Højskolerne
Globale Gymnasier
Den økologiske Produktionsskole

Skriv et svar