Arrangement om Stedsans

Faglig fyraften – Introduktion til stedsans
På torsdag d. 6. dec. kl. 16 står den på stedsteori og skurvognsnak i Bygningskulturens Hus i Borgergade 111, Kbh K. Stedsteoretiker Dan Ringgård, Institut for Æstetik og Kommunikation, introducer til nye forståelser af stedet set i lyset af globaliseringen, mens fotograf og kunstner Per Bak Jensen beretter om, hvordan han indkredser stedets væsen gennem sine billeder.

Stedsans er en filosofi, en ny måde at gå til stedet på. Det er et fokus på stedets særlige kvaliteter: dets stemning, dets fortælling, dets særegenhed. Stedsans kan være en ny metode til byplanlægning og arkitektur: At tage udgangspunkt i, hvad stederne gør ved os, inden vi gør noget ved dem.

Arrangementet er gratis.

Se arrangementet her: http://bygningskulturenshus.dk/kalender_events/introduktion-til-stedsans/

For tilmelding skriv til info@nullbygningskulturenshus.dk

 

Faglig Fyraften

Skriv et svar