Praktikant til Nørrebros nyeste festival

48 TIMER så bydelens lys for første gang i april 2012 og blev taget godt imod af hele København. Næste år gentager vi succesen med to dages nørrebrokultur. Vil du være med på holdet?

48 TIMER Nørrebro

Morgenyoga ved søerne, sammenskudsgilde i Mjølnerparken eller gratis koncert med Michael Simpson i Nørrebroparken. Mere end 6.000 publikummer og op mod 50 arrangementer.

48 TIMER festivalen handler om at arbejde på vegne af en bydel og samle dens fantastiske tilbud i en lækker pakke til både lokale og resten af København. Festival kurateres af Nørrebros tre kulturhuse, 2200Kultur, BLÅGÅRDEN og Verdenskulturcentret, som er organiseret i en miniprojektgruppe. Næste års festival er planlagt til at ligge i weekenden 19-21.april.

Om stillingen
Som praktikant får du muligheden for at se en festival tage sine første skridt og være med i alle faser fra fundraising til gennemførsel og evaluering. Du kommer blandt andet til at arbejde med at koordinere festivalens visuelle udtryk, skrive pressemeddelelser, udvikle koncepter med aktører, lægge strategi for festivalens brug af sociale medier, være tovholder på programmet og inddrage frivillige og samarbejdspartnere.

Læs mere om praktikken og kontakt os her

Hilsen 48 TIMER projektgruppen

Forfatter: MajaQuist

Kommunikationsmedarbejder på BLÅGÅRDEN & Kaospilot

Skriv et svar