DJ events december

Hej igen Dansk og Kulturformidlere! 

Jeg håber ikke, I har for travlt til at gide nogle af de seje arrangementer, vi holder for jer de kommende uger. 


Tør du møde en chef?
Den 
5. december er Unge Kommunikatører og DJ medier & kommunikation gået sammen om semesterets største netværksarrangement for kommunikationsstuderende: Tør du møde en chef? 
Arrangementet foregår fra 17:00-19:00 i Berlingske Media, ergratis for alle, og der vil blive serveret mad og drikke. Du kanlæse mere her og tilmelde dig arrangementet her!
Til arrangementer har vi inviteret to kommunikationschefer og to pressechefer, og vi garanterer, at du får lov til at hilse på minimum en af cheferne i løbet af aftenen. Vi har flere ting på programmet, blandt andet gæster fra branchen og en paneldebat om studenter og nyuddannedes rolle i virksomheder.
Medvirkende:
Christian Porter-Schultz, Vice President for Group Corporate Communication hos COWI
Jeppe Veddinge, Senior Partner hos Geelmuyden.Kiese
Anni Lundqvist, Pressechef i Social- og Integrationsministeriet
Morten Jakobsen, Pressechef hos Kræftens Bekæmpelse
Moderator: 
Jonas Thing, karriekonsulent i Dansk Journalistforbund
DJ Fagsession: Bliv ekspert i at skrive pressemeddelelser
Vi har også et eksklusivt arrangement, dog 
kun for medlemmer, den 13. december fra 17-19 på Gammel Strand 50, hvor du kan blive ekspert i at skrive pressemeddelelser
Hvad enten du skriver eller modtager dem, så er det næsten uundgåeligt ikke at støde på pressemeddelelser i medie- og kommunikationsbranchen. Det er få, der rent faktisk mestrer at skrive pressemeddelelser, men det kan du nu komme tættere på at kunne med denne eksklusive (kun for medlemmer) to timers DJ Fagsession, hvor du får tips og tricks til, hvordan man skriver den perfekte pressemeddelelse.
Det giver dig også mulighed for at skrive på CV’et, at du har været på kursus i at skrive pressemeddelelser. Du kan læse mere her eller tilmelde dig arrangementet her!
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til mig på mah@journalistforbundet.dk
Du kan også læse mere om DJ – medier & kommunikation her, ligesom at du her kan melde dig ind i medie- og kommunikationsbranchens største fagforbund!
 
Med venlig hilsen 

Maja Brandenhoff Hansen

Dansk Journalistforbund 

medier & kommunikation 


Gammel Strand 46 

1202 København K 


+45 33428000

journalistforbundet.dk

Skriv et svar