Debataften for studerende om forskerfusk og snyd

Rekonstruktion af Piltdown-kraniet, der i årtier ledte evolutionsforskningen på afveje!

Den Sorte Diamant er netop nu aktuel med udstillingen DET ER LØGN – Forskerfusk og forfalskninger. Her kan man gå på opdagelse i 19 cases, hvor der er blevet fusket med videnskaben. Ud fra denne udstilling har vi lavet en debataften med to af dem, der ved allermest om emnet og udstillingen; direktøren på Det Kongelige Bibliotek Erland Kolding Nielsen og redaktøren på udstillingen Jesper Düring Jørgensen.

Kom med til en videnskabelig fuskerdebat, stil dit spørgsmål og bliv klogere på spørgsmål som: hvad motiverer gerningsmændene, hvordan slap de af sted med det, og hvorfor er snyd overhovedet stadigvæk muligt?

Mandag d. 19. november (næste uge!!), kl. 17:00, gratis.
Tilmelding: send en mail med dit navn til studentsonly@nullkb.dk

Skriv et svar