FRIVILLIG PÅ WUNDERGRUND

KØBENHAVNS MARKANTE MUSIKFESTIVAL

Vær med på holdet bag Wundergrund 2012, som rammer byens spillesteder fra 26. oktober-4. november. Vi søger frivillige, der vil være med til at afvikle nogle af festivalens over 30 koncerter og forskellige events på tværs af genrer og kunstmiljøer. Udover koncerter, du oplever, mens du arbejder, får du også gratis adgang til en koncert pr. vagt.

Arbejdet består i at hjælpe med at løse opgaver som:

  • Bandcare
  • Billetsalg
  • Barsalg
  • Distribuering af PR-materiale
  • Oprydning, nedrig o.l.
  • Netværksskabelse
  • Nye idéer på venues


Har du lyst til at blive en del af årets Wunderteam, så send os navn, kontaktoplysninger og evt. lidt info om dig selv og ønsker mht. arbejdsopgaver. Infomøde afholdes i uge 43. Mail til: lasse@nullsnyk.dk

Wundergrund: 10 dage med eksperimenterende musik for 7. år i træk
www.WUNDERGRUND.dk

Skriv et svar