Undergrundens største teaterfestival

kaster anker i København

 

Når VILDSKUD går i land…” – så ved man aldrig, hvad der kan ske!

 

Der kommer nemlig fuld skrue på fantasien, når den årlige VILDSKUD – festival for uafhængigt teater søsættes

d.15. – 19. august 2012 i HUSET-KBH.

 

For niende gang byder VILDSKUD på unikke udpluk fra det uafhængige scenemiljøs mest dugfriske, dristige påfund. Som platform for vækstlagets talenter ønsker VILDSKUD at give ekstra albuerum til originale ambitioner, udforske scenekunsten og invitere alle med om bord undervejs. Skibet er ladet med visionær kunst – og leg!

 

Teater der tør

Programmet udvides i år med op til 20 forestillinger af undergrundens mest ambitiøse scenekunstnere. Sammen spænder de vidt over vanvid, alvor, liv og løjer: Drivhus med dj-blomster, suttetræ og traumer i strik-scenografi, levende Kvium-karakterer, husmortragedie i bubble gum-idyl, gidseltagning og eskapisme, koloniale kampe i den kenyanske jungle, reality-stjernens møde med realiteterne, opråb om overvågning, online-eventyrets drømme, fortolkninger af kendte storbydigte og meget mere er på plakaten denne sommer.

 

Fra nær og fjern

Festivalen byder desuden fortsat på inspirerende, tværgående forening af teatret med musik, dans og digtning. I caféprogrammet indgår koncerter, workshops, debatter, og artist talks. Både i dagene op til og underfestivalen vises vovede dokumentarer og kunstfilm i biografen.

VILDSKUD har også inviteret venner fra de syv verdenshave for fortsat at styrke det internationale samarbejde om uafhængigt teater og udvide dets grænser fysisk og kunstnerisk. Blandt andet vil en kroatisk workshop forbinde kreativiteten og tegnsproget i en fælles forestilling for døve og hørende.

 

Stærk kunst og glade sømænd

Som noget nyt bliver hele herligheden spundet sammen i et vanvittigt, fiktivt sømandsunivers manifesteret i en kunstudstilling, hvis mangfoldige udtryk vil farve hele festivalen. Glæd dig til at møde havets Don Juan, den eventyrlystne sømand Rolf og hans kære mor – for ikke at tale om Ursula fra bordellet, den tvetydige spåkone, tatovøren og det brave selskab i stambodegaen.

VILDSKUD bliver en festival for både landkrabber, søulke, torsk og labre sild. Lad legesygen leve og nyd sensommeren med et frisk pust fra undergrundens strømme. 

Biletter til forestillinger på VILDSKUD koster 60 kr. Dagspas 100 kr. Festivalpas til 200 kr. giver fri adgang til alle forestillinger.

Det endelige festivalprogram vil blive offentliggjort i løbet af juli måned på www.vildskud.dk


Bliv ven med VILDSKUD teaterfestivalpå facebook!

VILDSKUD – festival for uafhængigt teater

| VILDSKUD c/o TeaterHUSET | Rådhusstræde 13 | 1466 København K |

www.vildskud.dk | info@nullvildskud.dk 

Skriv et svar