Invitation til samarbejde med Studerende fra Det fynske Kunstakademi

Kære Studerende på Institut for Kunst – og Kulturvidenskab

Vi er i gang med at arrangere vores 3 års udstilling på Det Fynske Kunstakademi. Udstillingen markerer afslutningen for grunduddannelsen og fungerer som en bachelor-eksamen. Udstillingen åbner d. 17. Maj.

I den forbindelse leder vi efter ca 2-4 studerende inden for kulturformidling, som kunne være interesserede i at samarbejde med os om at udvikle og realisere et formidlingskoncept til udstillingen.

Vi er en engageret, alsidig og dynamisk gruppe på 15 studerende, som bruger meget tid på at komme til bunds i både de formelle og konceptuelle aspekter af en udstilling. Vi har en del erfaring med at arrangere udstillinger, vi lavede “Odense Kunsthal” (http://odensekunsthal.blogspot.com/) for to år siden og sidste år arrangerede vi udstillingen “Niels Bjerres Vænge 15- en udstilling om det okkulte”.

Vi leder efter nogle studerende som er åbne for, i fælleskab med os, at finde kreative og konceptuelle løsninger på formidlingen omkring vores 3 års udstilling.
Samarbejdet kan evt. tage form som rundvisninger eller katalogtekster, men vi er åbne for andre former, da vi er interesserede i at gøre brug og lære af jeres kompetencer og viden i forhold til kunstformidling.

Udstillingen finder sted i Det Fynske Kunstakademis udstillingslokale, i toppen af Brandts komplekset i Odense.
Som udgangspunkt er vi interesserede i at beskæftige os med og forholde os til den kontekst, det er at udstille i en institutionel sammenhæng som denne.

Du skal have lyst til at indgå i tæt dialog med os og have interesse for samtidskunst. Til gengæld tilbyder vi dig indsigt i vores meget forskellige praksisser og indblik i dagligdagen på Brandts og Det Fynske Kunstakademi.

Vi holder jævnligt møder omkring udstillingen hvor vi diskuterer alt fra de praktiske omstændigheder omkring opbygning af rummet, til indholdet af de enkelte værker.
Hvis du er interesseret i at være med til projektet eller har spørgsmål, kan du kontakte os på: Majhorn@nullmsn.com eller tlf: 26828707.

Vi betaler for togbilletter til og fra Odense+ mad.

Med Venlig Hilsen
Aniara Omann og Maj Horn på vegne af 3 årgang fra Det Fynske Kunstakademi

Her tænker du på “Invitation til samarbejde med Studerende fra Det fynske Kunstakademi”

  1. Hej,
    Har lige set, at I sidste år har haft en udstilling, der hed Niels Bjerres Vænge 15 – en udstilling om det okkulte.
    Det vakte min interesse, da jeg kender rækkehuset. Hvordan kan det lige være, at I valgte at udstille der.
    Venlig hilsen Dorthe

Skriv et svar