Åben forelæsning med Anke Feuchtenberger

 

 

 

 

 

 

 

 

Via http://nummer9.dk/nyheder/mod-anke-feuchtenberger-pa-danmarks-designskole/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mod-anke-feuchtenberger-pa-danmarks-designskole

 

Danmarks Designskole har inviteret Anke Feuchtenberger til en såkaldt ‘åben forelæsning’ den 25. november klokken 13-15 i skolens relativt nye lokaler på Holmen. Arrangementet ledsages af teksten: “Her er ingen farver, ingen rappe replikskift og ingen kulørte hovedkarakterer. Til gengæld brillierer Feuchtenbergers tegneserieillustrationer med udtryksfulde og dybt fascinerende billeder” (ak, vi forstår, at vi her har med REAL ART at gøre, ikke sædvanlige tegneserier…).

Feuchtenberger har hyppigt gæstet Danmark siden hun blev introduceret i ‘Forandringstegn – de nye tegneserier’ (Politisk Revy 2004), bl.a gæstede hun Komiks.dk i 2006 og var en af hovedattraktionerne på udstillingen Comix på Brandts i Odense, og har påvirket særligt kvindelige danske tegneserietegnere og illustratorer ganske betydeligt, lidt ligesom Mike Mignola – uden sammenligning i øvrigt – har påvirket mange mandlige tegnere (vi undskylder på stedet utidig kønsdiskurs, det SKULLE bare siges!).

Arrangementet er gratis, og kræver ikke tilmelding. Adressen er:

Bygning 90
Kunstakademiets Designskole
Philip de Langes Allé 10
1435 København K

Skriv et svar