KultuNaut søger studentermedhjælper til anmelderredaktionen

KultuNaut, Danmarks største kulturguide på nettet, søger en kulturinteresseret, struktureret og ansvarsbevidst studentermedhjælp til redigering og publicering af anmeldelser inden for teater, film, musik, bøger og kunst. Du skal have flair for web-kommunikation og dansk retstavning, idet du har det endelige ansvar for anmeldelsernes opsætning. Derudover vil du have ansvaret for koordineringen af vores anmelderkorps. Du skal udvælge de arrangementer, som skal anmeldes, fordele dem mellem anmelderne og tage kontakt til diverse kulturinstitutioner ang. billetter og akkreditering.
Stillingen er ca. 15 timer om ugen fordelt på alle ugens hverdage.

Vi tilbyder
– Et spændende miljø, hvor du hurtigt får fingeren på kulturlivets puls
– Et behageligt arbejdsklima i hyggelige lokaler i indre by
– Søde og hjælpsomme kolleger
– Fleksible arbejdstider og frokostordning
– En timeløn på 100 kr. + feriepenge

Ansøgning
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt og senest 8. august 2011 til mads@nullkultunaut.dk og mærk den ”Studentermedhjælp”. Vi påregner at afholde jobsamtale i løbet af uge 33 med tiltrædelse snarest derefter.

Skriv et svar