DET DANSKE FILMINSTITUT SØGER TRAINEE TIL ARBEJDE MED STØTTEORDNINGER

DET DANSKE FILMINSTITUT SØGER TRAINEE TIL ARBEJDE MED STØTTEORDNINGER
I forbindelse med sagsbehandlingen af støtte til danske film festivaler, importstøtte af film og biografstøtte tilbyder vi traineestilling i hjertet af ”dansk film”, på Det Danske Filminstitut i afdelingen for Børn & Unge / Distribution og formidling fra september 2011.

Vi kan tilbyde en stilling, der giver indsigt i den danske filmbranche med varierende opgaver. Den primære funktion består i samarbejdet med de nationale film festivaler, med biografer og med distributører af importstøttede film. Du kommer til at indgå i et team, der laver sagsbehandling af støtteordninger. Du kommer ligeledes til at indgå i forskellige aktiviteter bl.a. deltage ved film festivaler, se og vurdere film og flere andre ting. Du skal have kendskab til budgetter og regnskaber samt kunne arbejde med exell. Arbejdet kræver evne til at arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, detaljeret og omhyggeligt. Du er åben, imødekommende og interesseret i at indgå i forskellige nye opgaver. Vi tilbyder gode kolleger og spændende udfordringer.

Efter fuldendt praktikophold vil du have en grundig og bred forståelse af store dele af filmbranchen og have gode praktiske erfaringer.

Det forventes at du er i praktik i ca. 6 måneder. Der er ikke løn tilknyttet stillingen. Du forventes at arbejde 30 timer ugentligt.

Se mere om støtteordninger og vilkår på: http://www.dfi.dk/Branche_og_stoette/Stoette.aspx

Hvis dette har vagt din interesse, vil blive glade for at modtage din ansøgning og dit cv. Yderligere spørgsmål kan ligeledes rettes til undertegnede efter d. 10. august.

Ansøgningsfrist senest tirsdag d. 16. august 2011. (Mærket: Trainee)

Send ansøgning til:
Line Arlien-Søborg, udviklingskonsulent, Børn & Unge / Distribution og lancering
Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, DK – 1123 København K
Telefon 33743518, Mobil 22869041, Mail lineas@nulldfi.dk
se DFI’s hjemmeside: www.dfi.dk

Skriv et svar