Alt_Cph11 Encounters søger frivillige kunsthistoriestuderende

Alt_Cph11 Encounters søger tre frivillige kunsthistoriestuderende fra d. 1. august til tre kunstprojekter fra USA. Jeres opgave vil være at tilvaretage kommunikationen med kunstnerene, herunder svare på spørgsmål om stedet, konteksten etc., samt være med når de ankommer, og assistere i forbindelse med installationen af kunstprojekterne.

Lidt om messen:

Alt_Cph er den årlige alternative kunstmesse for kunstnerdrevne udstillingssteder på Fabrikken for Kunst og Design. Hvert år tænkes og kurateres den på ny i forhold til relevante temaer og indgangsvinkler. I år vil fokus være på det offentlige rum og hermed forbundet kunstnerisk handling. Alt_Cph11 Encounters vil som en tredages messe d. 16.-18. september 2011 danne et mødested, hvor der skabes nye netværk og dialog mellem alternative kunstnerdrevne udstillingssteder og organisationer. Begivenheden skal indgå aktivt og i udveksling med det omkringliggende lokalmiljø.

Messen kurateres af kunstnerisk leder Anja Franke og formidler Marie Bruun Yde fra den kunstnerdrevne udstillingsorganisation Instant HERLEV Institute

Hvis du er interesseret, så send en email til Anja, anjafranke@nullmail.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Mange hilsener

Projektgruppen for Alt_Cph11 Encounters

 

 

 

Skriv et svar