Stillinger opslået hos festival for samtidskunst

CCAF – Copenhagen Contemporary Art Festival er en international begivenhed og satsning, som i 2012 har til formål at markere København som et center for den mest interessante og innovative samtidskunst. Det er anden gang festivalen vil finde sted, og der arbejdes nu intensivt med at skabe en festival, hvor der både vil være kunstudstillinger på byens kunsthaller, kunst i det offentlige rum, debatter, seminarer og performances med mere.

Vi søger nu en deltids-koordinator som skal forestå, drive og udvikle arbejdet med festivalens kunstprojekter i det offentlige rum. Derudover søger vi også to praktikanter til at indgå i arbejdet på festivalens sekretariat.

For mere information om stillingerne, se venligst: http://ccaf.dk/vacancies.html

Skriv et svar