Litteraturen på Nørrebro

Den litterære scene står sammen på Nørrebro. Det har vi gjort i over et år nu, og vi er i fuld gang med at bygge videre på alt det spændende, der er sket i den periode. Vi arbejder sammen under betegnelsen Nørrebro:Litt, som er et samarbejde mellem Det Poetiske Bureau, Møllegades Boghandel, Underwood Ink, Rayuela og LiteraturHaus. Ud over disse faste litterære scener omfatter Nørrebro:Litt også alle andre steder på Nørrebro, der tager litteraturen på scenen.

Samarbejdet udmønter sig indtil nu i et fælles trykt månedsprogram, fælles arrangementer i form af litterære markeder og tema dage, og fælles ressourcer og ansøgninger.

Til dette samarbejde søger vi praktikanter. Som praktikant vil du blive koblet på de projekter Nørrebro:Litt allerede har gang i. Men du vil også være med til at finde på, hvilken retning det stadig voksende samarbejde skal tage, og hvordan vi kan udvikle litteraturen på Nørrebro endnu videre. Du vil være med til at skabe store ting for små penge, og til at tage både det kedelige og det udfordrende arbejde før og efter, foran og bagved linierne.

Som praktikant vil du have dit skrivebord og din praktikvært et af de fem steder, der deltager i samarbejdet, og du vil bruge 2/3 af din tid til at drive dét sted. Den sidste tredjedel er helliget de fælles initiativer, hvor du arbejder sammen med de praktikanter, der sidder de andre steder. Som praktikant vil du således være med til både at holde Nørrebro:Litt kørende og til at skabe ting på dit praktiksted.

Hvis du vil være med, skal du sende en mail til info@nullliteraturhaus.dk. Så indkalder
vi dig til en samtale, så vi kan se hvordan, vi kan få dine og vores ønsker til at passe sammen under de vilkår og perioder, der gælder for din praktikordning. De første praktikanter kan starte 1/8 eller 1/9, eller man kan starte langsomt allerede nu og derefter speede op senere.

Hvis du har spørgsmål skal du endelig ringe til Paul Opstrup i LiteraturHaus på telefon 28 44 01 04

Se Nørrebro:Litts Facebookside her:
http://www.facebook.com/#!/pages/N%C3%B8rrebroLitt/151641831530632

Skriv et svar