PRAKTIKANT SØGES SOM GRAFISK DESIGNER

Den Frie Udstillingsbygning søger en praktikant med tiltrædelse så hurtigt som muligt, der kan fungere som grafiker på performancesatsningen Performance-Kunst / 17. – 24. august 2011.

Den Frie Udstillingsbygning tilbyder et lærerigt praktikophold, der giver dig indsigt samt en række kompetencer, som du vil få brug, hvis du ønsker et fremtidigt job i den kunstfaglige sektor. Som praktikant vil du indgå i et velfungerende og dynamisk team, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med husets daglige ledelse samt husets øvrige medarbejdere.

I forbindelse med Performance-Kunst giver Den Frie Udstillingsbygning dig muligheden for at komme helt tæt på produktionen af projektet og dets grafiske materiale. Du får mulighed for at designe og udarbejde det grafiske materiale til festivalen såsom plakat, flyer, program mm. Du vil arbejde med det grafiske materiale fra idé til resultat, og indgå i et energisk team. Vi lægger vægt på, at du er engageret og kan håndtere en til tider hektisk arbejdsdag. Den Frie Udstillingsbygning kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med praktikopholdet.

Med Performance-Kunst ønsker Den Frie Udstillingsbygning at skabe en platform for mødet mellem den visuelle kunst og performativiteten. I dette forum vil danske og internationale billedkunstnere og performancekunstnere udvikle deres værker og produktioner specifikt til Den Frie Udstillingsbygnings unikke rum, og dermed være med til at skabe debat om performancekunstens fremtid. Projektets formål er at bidrage til performancekunstens udvikling i Danmark og give publikum et indblik i, hvordan billedkunst, performance og scenekunst er relaterede og beriger hinanden som genrer. Med Performance-Kunst undersøges feltets forskellige udtryk i fire kategorier: Produktion, Live-performance, Dokumentation og Remake(genopførelse) i forestillinger, udstillinger og et seminar.

Performance-Kunst lanceres i samarbejde med en række danske og internationale kunstnere, og vil inkludere værker, produktioner og udstillingsprojekter af:

Leif Holmstrand (SE), Klara Hobza (CE), Risk:Reclaim:Entertain and friends (DK), Lilibeth Cuenca Rasmussen (DK), Frederik Auster (SE), Tori Wrånes (NO), Jette Hye Jin Mortensen (DK), SU-EN (SE), Yvette Brackman(USA/DK), Nina Larissa Bassett (DK) og Thomas Seest & Suzette Gemzøe (DK) bland andre.

Skulle dette have vagt din interesse, så send os en kort ansøgning til info@nulldenfrie.dk / mrk. ’grafiker/performance’

Skriv et svar