Teater Rio Rose søger praktikant(er) til ny teaterproduktion i 2011/2012

Teater Rio Rose er et lille teater med store visioner, der producerer international og prisvindende scenekunst. Vi bestræber os på at skabe nærværende forestillinger med udfordrende kunstnerisk bid og er kendt for det særlige billedpoetiske sceneudtryk, vi har udviklet og forfinet gennem årene.
Alle vores forestillinger skaber vi gennem åbne og kollaborative devisingprocesser.

Vi søger en praktikant, som vil være instruktørens højre hånd under næste produktion, og som ønsker en faglig praksiserfaring med devising strategier. Der vil være stor mulighed for selv at være med til at definere rammerne for praktikken ud fra dine faglige interesseområder og vidensfelter.

Vi har dog brug for en, der samtidig vil synes, at det er interessant at registrere og dokumentere processen – og herved bistå med at:

  • filme og efterfølgende transskribere nogle af de sceniske forsøg
  • notere under prøverne
  • samle og rette manus til, efterhånden som det devises frem.

På grund af Rio Roses kollektive og åbne skabelsesprocesser vil der derudover for den, der har en særlig interesse for det dramaturgiske arbejde, også være mulighed for at indgå i de kollektive diskussioner med overvejelser omkring dramaturgiske greb og strategier.

Praktikken er ulønnet, men du opfattes som en ligeværdig del af en engageret teaterinstitution i konstant bevægelse.

Praksis- og kontaktoplysninger:

Periode: midt nov. 2011- midt mar. 2012 (prøveforløbet falder over to omgange, og vi er fleksible med dine tider i forhold til dit studie og dine øvrige aktiviteter)

Web: www.riorose.dk

Send en kort ansøgning med cv til:

Kontaktperson: Tove Bornhøft (kunstnerisk leder af Rio Rose)

Mail: tove@nullriorose.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Teater Rio Rose

 

Udtale fra tidligere praktikant:

”Jeg kan varmt anbefale studerende at søge praktik hos Teater Rio Rose, der i den grad byder din faglighed velkommen og lader dig blive en del af processen. Som praktikant hos Rio Rose vil du derfor få rig mulighed for gennem praksis at forbedre og udforske din egen faglighed. Du skal være god til og tryg ved at navigere i en proces, der på en gang er struktureret og kaotisk. Og du skal have fornemmelse for at kunne veksle mellem tidspunkter, hvor du sidder med kamera og notesbog og dokumenterer og registrerer processen – og tidspunkter hvor du kan byde ind med et fagligt blik.” (Tine Byrdal, ka-studerende Teater- og performancestudier)

Skriv et svar