SPOR festival 2011: TOUCH ME

Torsdag den 5. til søndag den 8. maj går det løs i Aarhus.

SPOR 2011: TOUCH ME sætter spot på kropslighed i ny kompositionsmusik og lydkunst og byder på en række sansefyldte og rørende oplevelser. Oplev bl.a.:

:: Musikalsk wellness, klangmassage og undervandskoncerter med Wet Sounds :: Larmende, dansende og smukke Audio Ballerinas i byens gader :: Multi- avantgardekunstneren Sven Åke Johansson og hans værker for faldende agurker, badekar og pap-bækkener :: En række uropførelser af danske komponister: fra ensembleværker af Pelle Gudmundsen–Holmgren og Bent Sørensen til Jeppe Just Christensens en- mands-band og Ole Jørgensens droneeksperimenter .

Læs mere om kunstnere, værker og årets tema på sporfestival.dk

SPOR samarbejder hvert år med en ny gæstekurator eller –fællesskab. Gæstekuratorer i 2011 er 3 førende kunstinstitutioner fra Berlin: Kammerensemble Neue Musik, Singuhr Hörgalerie og ausland. I samarbejde mellem dem og SPOR er årets festivalprogram blevet til.

Velkommen til SPOR 2011!

 

Skriv et svar