ORDGØGLERI I LIVETS MANEGE

Tag dine bedste barndomsminder om linedansere og tryllekunster og slip så ellers alle forestillinger om, hvad cirkus kan være.

 

I Republiques store ny cirkus show, FIBONACCI, vil sanser, poesi, krop og toner gå op i en højere enhed. Spoken word performeren MC Jabber, som vi kender fra Blue Foundation, vil med en stemme så dyb og britisk som en brønd jonglere med ordene i takt med trapez-spring og balancekunst.

De toptunede artister fra det canadiske cirkuskompagni Les 7 Doigts de la Main har sammen med deres mester, Samuel Tétreault og Republiques kunstneriske leder, Martin Tulinius, skabt en forestilling, som vil gøre alt, den kan, for at få dig med op at flyve.

 

Tallene og ordenes filosofi

Tétreaults verdensomspændende Fibonacci-projekt, som startede i 2007 og nu er nået til København, består af forestillinger, der alle tager udgangspunkt i de 8 første tal i den italienske Fibonacci talrække – 0,1,1,2,3,5,8,13,21. Ud fra dem vil de bedste nordiske og internationale artister, musikere, VJs og ord-ekvilibristen MC Jabber fabulere over alle de små mysterier i verden, som tallene er del af: Lige fra verdens skabelse og befolkningstilvækst over frøene i en solsikke og til det gyldne snit.

Det er sand ord- og kropsmagi fra livets manege, og det er bare at læne sig tilbage, stille fornuften ved indgangen til cirkusteltet og lade sig rive med.

 

FIBONACCI

21 maj – 18 juni 2011

Spilledage og tider: Tir – fre kl. 20.00, Lør kl. 17.00

Spillested: REPUBLIQUE – Store Scene, Østerfælled Torv 37

Pris: 120 – 295 kr. (Se: Prisoversigt)

Billetter: www.republique.dk, tlf.7020 1031

Instruktion: SAMUEL TÉTREAULT & MARTIN TULINIUS

Koreograf: LOUISE HYUN DAHL

Medvirkende: LES 7 DOIGTS DE LA MAIN, SAMUEL TÉTREAULT, Mc JABBER, KAJSA BOHLIN, ANDREAS FALK, LUIS SARTORI DO VALE, SINDRI RUNUDDE. 

Komponist: HENRIETTE GROHT

Skriv et svar