Nikolaj Kunsthal søger unge til at udvælge musikvideoer

HVILKE MUSIKVIDEOER ER DE VILDESTE?

NIKOLAJ KUNSTHAL SØGER LIGE NU UNGE TIL AT VÆLGE DERES BUD PÅ DE BEDSTE MUSIKVIDEOER TIL FOKUS VIDEOFESTIVAL

Er du mellem 15 og 25 og vil du være med til at udvælge musikvideoer til FOKUS – den kommende videofestival i Nikolaj Kunsthal?

Vi har brug for ca. 10 engagerede og dedikerede unge, der elsker musik og billeder og synes, at netop musikvideomediet er et spændende krydsfelt, hvor 1 + 1 bliver 3, når det er allerbedst! Vi har også inviteret musikbladet Soundvenue til at bidrage med deres bedste profbud fra de senere år. Derudover vil vi gerne sætte fokus på de musikvideoer, som især unge kan lide, og derfor har vi brug for din hjælp.

VIL DU VÆRE MED?
For at deltage skal du skal have lyst til at fortælle om din fascination af netop dine favorit-videoer. Du skal argumentere for dine prioriteringer, når deltagerne/gruppen af unge den 14. april kl 17-20 skal battle om hvis videoer, der absolut må med i Nikolajs program.

Du skal også have lyst til at deltage i Nikolaj Kunsthals event den 7. maj, hvor programmet præsenteres, og Soundvenue, ungepanelet og en musikvideoinstruktør m.fl. skal diskutere deres erfaringer medgenren.

Hvis du synes, det lyder sjovt og udfordrende på den fede måde, så skriv en mail til os senest den 4. april med dit navn, din alder og lidt om hvad du laver (uddannelse/beskæftigelse) til: Hilde Østergaard, hoe@nullnikolajkunsthal.dk.
Nikolaj udvælger 10 unge, og alle får svar i løbet af den 5. april 2011. Vi glæder os til at høre fra dig!

OM FESTIVALEN FOKUS er navnet på Nikolaj Kunsthals bud på en ny platform for videokunst i København. Festivalen afholdes første gang i maj fra den 5. til den 22. og præsenterer et både levende og fokuseret program med scener for mange slags video, udvalgt og kurateret af forskellige stemmer med hver deres specielle indsigt og forhold til genren.

Skriv et svar