Nordisk Råds litteraturpris – debat i Møstings Hus

Torsdag den 7. april kl. 20

Vært for en aften: Nordisk Råds litteraturpris

Valget af de to danske kandidater til Nordisk Råds litteraturpris 2011 skabte furore i kulturlivet. Var der tale om vennetjenester, var litteraturen for smal, eller havde udvalget valgt helt rigtigt? Anmelder Thomas Thurah leder debatten, når sagens fire hovedpersoner mødes i Møstings Hus denne aften. Medlemmerne fra den danske udvælgelseskomité, Lilian Munk Rösing og Asger Schnack, præsenterer kandidaterne. Josefine Klougart er indstillet for romanen Stigninger og fald, og Harald Voetmann for romanen Vågen. Aftenen byder på oplæsning, samtale og spørgsmål fra publikum. Læs mere her.

Begrænset adgang. Gratis billetter fra torsdag den 24. marts kl. 10 på Frederiksberg Hovedbibliotek (3821 1800) eller elektronisk (mod gebyr).

 Vært for en aften finder sted i Møstings Hus, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

Skriv et svar